//Fantasy Island
❤ SELALU di haty ❤
Wednesday, 26 October 2011 | 0Superstar (s)!

: annye0nghaseyo chingu ..
hmm.. smlm nurul ade p0st pasal cat nurul yunk caked tuh 
kan..nurul na story tat k0wg..xd pagy adeq nurul kjutkan
nurul dary tt0w suh teng0k cat nurul yunk ttbe menjerid..
n nurul letak arh kecik tat tingkap bilik nurul~~ n tatao
cam ne bile tengok kecik kesakitan cam tuh mengalir air
mata nurul~~n dalam haty nurul cakap..ya allah Kau
ambeq lah kecik~~aku da sangg0p tengok die kesakitan
cam ni n aku ikhlaskan~~ T_T
nthn..nurul p kasy mam kucingkucing nurul yunk laen..
n d0k jp nun mem..pz tuh buad susu tuk kecik...ta sngke
lak time nurul masuk bilik nurul kecik da ta benafas..
[ takod ] but ta ngess..nurul tggu n tengok ane tau kecik
juz pengsan jew..tade harapan..kecik da pegi tuk selama
nya..last2 mengalir juga airmata nurul..ape nurul salah
sebab ikhlaskan kecik pegi..tapy nurul betulbetul ta
sangg0p teng0k kecik kesakitan cam tuh..sumpah ya allah
nurul betukbetul ta sangg0p.. T_T
ya allah ~~ maafkan nurul sebab tak jage kecik betul2..
nurul berdosa ya allah..sebab nurul kecik saked ...
kecik itam ..maafkan aku sebab ta jage kaw betul2..
mesty kau marah gun aku kan..aku dah buad kaw saked..
aku ta penah buad kau happy kat dunia niw..aku harap
kau faham keadaan aku macammana..
SAMPAY BILEBILE P0N KAU AKAN SELALU ADE KAD
HATY AK..KAU KUCING AK YUNK PALING KUAD n
AKTIF..AKU NAK KAU TAU AKU SAYANG KAU 
SANGADSANGAD..TAKAN MUDAH AKU LUPAKAN
KAU .. kenangan kau SELALU DI HATY <3<3
ta sampay 1 hary kau tade pun aku dah rinduu..sedeyh~~
macam tak caye kau dah tade..padahal bawu semalam
aku jage kau~~



Older Post | Newer Post
The Disclaimer


assalamualaikum dan hai semua .. selamat datang ke blog nurul .. kali ni nurul pakai blogskins lagi .. tapi ni original from nadyawiwit .. warna-warnikan blog ni seperti ketenangan hidup untuk seseorang ..


Diary About Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Cherrybam and NadyaWiwit
Basecode by : Nadya
Header by : Munirah
Sidebar coding : Kak Fatin
Full Edited : yana yaya

Best View at GOOGLE CHROME!