//Fantasy Island
❤ bahagia :) ❤
Thursday, 17 May 2012 | 0Superstar (s)!

heyy ! BAHAGIA :) sebab ?? tgk owang laen bahagia .. heheh .. bile tgk owg berkasihsayang rase cam bestnye lau kite pon rasaa apa yang diaa rasa .. mungkin belum masenye jumpe org yang 'right' huhu ;') .. ade yang nak tapi ... (.') kene pike betul2 .. takod die just nak men kan perasaan nurul je .. nurul akan tetap tggu mr.right nurul .. yg sure time uhh nurul takk agak2 nak accept dye dalam hidup nurul :) .. bkn memilih okie ?? jus tanakk terluka lagi ..bkn senang nak terima owg cam thu jew .. lagilagi yang kite belum kenal hati budinye ..takod dipermainkan :) ingat uhh jangan tak ingat ! heheee ~ but , bile pike2 balekkkan ,, kkdg single uh sangat membosankan :) tapi best gakk lha .. sebab takde yg control means boleyh buat ape sadje lol :)
n takde yg nak menyakitkan haty


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


assalamualaikum dan hai semua .. selamat datang ke blog nurul .. kali ni nurul pakai blogskins lagi .. tapi ni original from nadyawiwit .. warna-warnikan blog ni seperti ketenangan hidup untuk seseorang ..


Diary About Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Cherrybam and NadyaWiwit
Basecode by : Nadya
Header by : Munirah
Sidebar coding : Kak Fatin
Full Edited : yana yaya

Best View at GOOGLE CHROME!