//Fantasy Island
❤ sedeyh sangadsangad ❤
Monday, 14 May 2012 | 0Superstar (s)!

heyy ! cer tgk title kat atas uh , sedeyh sangadsangad lha ! tak tau kenapa , mengapa . hmm .. k jujo . nurul da lame da ta jumpe #M :( .. Don know why ! n ttbe tadi die ade tapi .. mcm takde .
(??) >< sedeyh sangadsangad ngan pangai dia .. kejap ade kejap takde da mcm biskut ! #takde kne mgena# hmm .. ade mood teros hilang mood uhh ,agiagi tadi time nurul nga kje .! ok ! gan perangai die tadi menyedarkan nurul lau kite tak boleyh nak mengharap lebeyh dekat owg yang tak betolbetol sayang gan kite :( kan ??
ape salah mencintai seorg lelaki bernama #M ??hmm , hemm , ehemm -- aptb !! ta salah kod ! tapi mungkin ade yang salah .! atau ?? aku yg teover ?? impossible ! :D --' biarr lha .
cukup sampai sini saje .. nurul da ta boleyh na simpan rase tu lamelame .. better dia pergi ..
harap kau baahagia gan hidup kau .. hanya 1 .. * aku sayang kau RAKMAN * until bilebile
insyaallah <3 :)


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


assalamualaikum dan hai semua .. selamat datang ke blog nurul .. kali ni nurul pakai blogskins lagi .. tapi ni original from nadyawiwit .. warna-warnikan blog ni seperti ketenangan hidup untuk seseorang ..


Diary About Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Cherrybam and NadyaWiwit
Basecode by : Nadya
Header by : Munirah
Sidebar coding : Kak Fatin
Full Edited : yana yaya

Best View at GOOGLE CHROME!