//Fantasy Island
❤ si sakaii ;'D ❤
Thursday, 19 July 2012 | 0Superstar (s)!

hey ! im back ady .. updte daa .. xixix ..and now story about one guy ..memey dari ari tu nak share gun kowg pasal 1mat saleh nie .. 1st n 1st time nurul tgk laki nie sakai gilee .. aduii
saked mate tgk @@' ..bese lau owgputih dtg d0wg cnfem look smart kan ? ofcoss laa sebab pegi negara orang .. nie ?? huh .. ape pon tak boleyy .. sakai giler .. cam orang baru bangun tido . lau korang tengok mesti cnfem gelakk .. dengan muke baru bangun tido dia beli barang kat 99 ..
pisang pisang :D .. lately nie nurul selalu kacau dia..best kot .. hahhaha .. k die dari brazil n datang sini kje bkn sebb holiday .. itu je yg sempat nurul tanye ==' yang laen next time lah ;)
haha.. membe2 gelak besar tgk nurul kacau matsaleh nie .. troublemaker betul :P ..
its so funnyy loh .. lupe jap perasaan cinta,sayang,rindu kat dia .. and ttbe terbke hati
kenapa aq mesty ingat kat orang yang tak pernah nak ingat aq .. agipon mesti dia fikir aq tak penting kan ? as a prove .. die xcntact even msg aq .. okok laa .. itu lu punya choice ..
memey den takle wat pape da .. # LIFE MUST GO ON EVEN WITHOUT YOU #


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


assalamualaikum dan hai semua .. selamat datang ke blog nurul .. kali ni nurul pakai blogskins lagi .. tapi ni original from nadyawiwit .. warna-warnikan blog ni seperti ketenangan hidup untuk seseorang ..


Diary About Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Cherrybam and NadyaWiwit
Basecode by : Nadya
Header by : Munirah
Sidebar coding : Kak Fatin
Full Edited : yana yaya

Best View at GOOGLE CHROME!