//Fantasy Island
❤ tiada haty ❤
Wednesday, 11 July 2012 | 0Superstar (s)!

salam rindu blogger !! :) wahwahwah suda lame tak uptde blog nie .. smnjak my sdre yana yaya g plkn jarang nak bkak dah blog nurul nie .. rindu kot nak mluahkan perasaan kat sini ! heheh
btw , skunk nurul still kje agy kat 99speedmart .. ta sngke lak nurul boleyh tahan kje kat situ .. walopon my bestfriend boy n akak tcyg da ta kje kat situ .. akmal !! rindu koe .. rindu nak lepak-II gan ko kat lorong meggie ;) ahhaha :P and rindu juga nak pggl k0e SENGAL .. hmm .. my best akak ida pon da resign ..sume daa tinggalkan nurul .. hayyaa .. whywhy always sad story at myside :( ..
capital C, he is my schoolmate 2years ago .. jupe n lpk-ii gan dye .. dye baik sangat mulenye laa .. then myb dye da jupe miss right die , teros tak contact n msg nurul .. so sad gilerr .. aq xkese ko da ade someone special pon weyh .. tapi nape mesty macam nie ?? tinggal aq cm tu je kan .. aq msg pon ko da tak reply .. cm to ko layan aq ?? nape laa k0e mesty muncul dalam hidop aq ..dulu tenang je hidup aq .. smpay-ii aq clash ngan hafis sebb k0e .. tapi k0e mne pike kan ?? bagi k0e aq bkn apee-ii leh buang cm tu je kan .. takpe arr .. agi pon skunk aq tgk k0e hepyy je ..aq try nak benci koe . tapi xleh laa .. mungkin sebb kite kwn dari dulu .. btw .. thanks laa for everything sakaii .. life must go on without you maa ..


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


assalamualaikum dan hai semua .. selamat datang ke blog nurul .. kali ni nurul pakai blogskins lagi .. tapi ni original from nadyawiwit .. warna-warnikan blog ni seperti ketenangan hidup untuk seseorang ..


Diary About Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Cherrybam and NadyaWiwit
Basecode by : Nadya
Header by : Munirah
Sidebar coding : Kak Fatin
Full Edited : yana yaya

Best View at GOOGLE CHROME!